1. KOLO LFL

Banner 1. turnaj 2. sezóna

<4.10.2014>
V sobotu sa odohrali zápasy 1. kola LFL v sezóne 2014/2015.
Bolo odohratých všetkých 7 zápasov a nezrodilo sa žiadne prekvapenie. Najvyrovnanejší zápas bol tradične zápas medzi vicemajstrom Delfákmi a Bobří Bandou, ktorý nakoniec tentokrát zvládli lepšie Bobří Banda. Títo sa prezentovali veľmi dobrým výkonom, ku ktorému im zrejme dopomohlo aj nové logo na nových dresoch. Minulý rok síce boli v 3 zo štyroch zápasov týchto rivalov tesné výsledky (raz dokonca až po samostatných nájazdoch), ale všetky 4 vyhrali Delfáci. Žeby sa tento rok išli Boří Banda pomstiť?

Majstri z Dobre No ukázali okrem doplnených dresov o poznámku na rukáve, že vyhrali minulý ročník a o nové trenírky k dresom opäť raz aj dobrú hru a hladko si poradili s oboma súpermi, keď dovedna nastrieľali 24 gólov a inkasovali len 1. Stali sa tak prvým tímom v LFL, ktoré si dokázalo udržať čisté konto. Neskoršie ich napodobnili aj borci z Bobří Bandy a tak sa nám táto sezóna pekne začína.

Nesklamali ani Crazy Oranges, ktorí si chvíľku lámali hlavy ako na nováčika z ŠK Fair Levice, ale nakoniec ho jednoznačne prestrieľali o 8 gólov.

Dve tváre ukázal ďaľší nováčik z Kozároviec, tím z dlhým názvom Floorball Team 3GC Slovakia, keď v prvom zápase proti poslednému nováčikovi vyhral 9:4 aby v nasledujúcom zápase pustil ľahko perie Bobří Bande a umožnil im stať sa druhým tímom s čistým kontom.

Ak chcete vidieť všetky výsledky a strelcov jednotlivých gólov, kliknite sem.

created by Romy ..:: 2015 ::..