Interview so strelcom tímu Crazy Oranges.

Crazy Oranges
Crazy Oranges
Po ôsmom kole vyspovedala najlepšieho strelca základnej časti Laciho Ivana ligová fotografka a hráčka Da bum Tss Tonka.

Takže tu je rozhovor:

V bulvároch sa povráva o tvojom prestupe do DFA Nitra... Je to pravda?
V bulvaroch sa toho popise. Zatial nic nie je oficialne, takze by som nerad predbiehal udalosti.Ked sa tak stane, urcite sa to dozviete.

Ak by sa tak predsa len stalo, čo by bolo s Crazy oranges?
Este nic nie je oficialne, cize zostava vsetko po starom. Nas tim je teraz ucastnikom play off, takze nasou hlavnou prioritou je teraz vyhra titulu, na nic ine teraz nemyslime.

Presne ako hovoríš, ste jedným zo štyroch adeptov na zisk titulu... Chystáte na play off nejaké výrazné zmeny v hre, alebo ostanete pri vašej starej hre?
Kedze nase plany s vyberom supera sme si posledne kolo splnili, taktika zafungovala, velke zmeny nemozno ocakavat. Nasa aktualna forma je momentalne nad urovnou supera, cize nas tim moze byt v psychickej pohode pred semifinalovym dvojkolom.

Laci Ivan
Základná otázka..Prečo by práve Crazy oranges mali vyhrať titul?
Na nasej hre badat velky progres po prichode posily z Trnavy, Trajtela. Hned po prichode do kabiny si sadol s chalanmi z timu. Na ihrisku ho bolo ihned citit a budil velky respekt svojou palicovou technikou a nekompromisnou strelou. Z jeho milimetrovych prihravok a bojovnosti by si mal brat priklad aj nejeden z extraligovych hracov.

Jany je určite veľkým prínosom pre váš tím... A určite výrazne prispel aj k tvojmu prvenstvu v tabuľke bodovania... Napriek tomu že je to nižší počet bodov ako minulú sezónu, hrot tabuľky patrí stále tebe... Máš už prichystané miesto na sošku?
Jednoznacne. Bez tak kvalitneho hraca by bola obhajoba prvenstva narocnejsia. Samozrejme nemozeme zabudnut aj na ostatnych spoluhracov, ktori svojimi obetavymi vykonmi v obrane drzia tim nad vodou. Ale nalejme si cisteho vina, pri mojich kvalitach sa o obhajobe asi nemusime bavit. Na sosky este nemyslim, prvorady je teraz timovy uspech. Ale urcite sa nejake miestecko najde.

Oku diváka nemohlo újsť, že si na sebe výrazne kondične zapracoval.čo je za tým?
To musia posudit ostatni, z mojho pohladu by to asi nebolo objektivne. Posledne mesiace som sa konecne donutil pre seba nieco urobit a samozrejme mi strasne pomahaju aj treningy s chalanmi v Nitre. Som rad, ze som dostal tu moznost s nimi trenovat.

Na záver ešte, čo by si odkázal svojim spoluhráčom, protihráčom alebo fanúšikom LFL?
Zober loptu, nie drogy! Svojim spoluhracom by som chcel podakovat, ze mozem bojovat po ich boku a ze sa stotoznili s tym, ze som najlepsi z timu. Protihracom? Trenujte. A fanusikom len tolko aby nadalej chodili v hojnom pocte na nase zapasy.

Ďakujem za rozhovor a prajem veľa gólov v play off, poprípade titul.
Dakujem aj ja. Sportu zdar!

created by Romy ..:: 2015 ::..