Sklamanie kola (8. kolo)

playoff V tomto kole som si vybral tím Da Bum Tss. Ten odohral svoje dva zápasy proti ŠK Fair Levice a Crazy Oranges dosť zle a napokon v oboch sa z víťazstva radovali ich súperi. Nieže by boli jednoznačnými favoritmi na výhru v oboch zápasoch, minimálne však v tom prvom sa od nich čakalo viac.

Aj keď musím podotknúť, že práve v tomto zápase mali aj kus smoly. Mali v ňom jednoznačnú prevahu, no nedokázali ju pretaviť do viacerých gólov. Keď sa im už maj podarilo skórovať, draví hráči súpera vždy vyrovnali vďaka šikovným a rýchlym brejkom. V poslednej tretine už hráči Da Bum Tss odišli trošku aj psychicky a môžu byť radi, že zápas nakoniec dospel až k samostatným nájazdom. V nich sa ako jediný presadil Drozdík z ŠK Fair Levice a tak Da Bum Tss stratili aj teoretické šance na lepšie konečné umiestnenie.

V ďaľšom ich zápase bol síce jednoznačným favoritom tým Crazy Oranges, ale aj tu sa čakalo, že ho potrápia viac. Aspoň podľa vzájomného zápasu na turnaji Samson Cup. Musím ale uznať, že si Da Bum Tss udržiavali 2 tretiny šancu na pekný výsledok. Lenže v LFL sa hrá na tri tretiny a tak tou poslednou si pokazili dobrý dojem a zaslúžene skončili na siedmom mieste v tabuľke LFL.

Ktovie ako by to s nimi dopadlo, keby sa nerozpadol tím 3GC Slovakia. Jeho posledných 5 zápasov bolo preto kontumovaných v prospech súperov.

created by Romy ..:: 2015 ::..