PREVIEW 4. (ZÁVEREČNÉHO) KOLA 2016/2017

Banner 4. kolo 16/17

V sobotu 25.2. nás čaká posledné kolo tohtoročnej základnej časti LFL. Ide o dohrávku 4. turnaja, ktorý sa mal uskutočniť už v decembri. Miestenky do play-off sú už rozdané, no napriek tomu nás čakajú zaujímavé súboje.

08:00 Zlomené Hokejky - Zo Stredu Na Stred
Kolo otvoria tímy zo spodnej časti tabuľky. Túto sezónu proti sebe už raz nastúpili. Tento zápas bol mimoriadne vyrovnaný a napínavý. Skončil sa 7-5 pre Hokejky.
KTO PROTI KOMU: ZSNS budú určite chcieť prehru hokejkám vrátiť. Očakáva sa zaujímavý a vyrovnaný zápas, kde môže hocikto rozhodnúť a strhnúť zápas na svoju stranu.
VEŠTECKÁ GUĽA PREDPOVEDALA: Patay strelí hattrick. Nepovedala žiaľ ktorý Patay. Necháme sa prekvapiť.

09:00 Dobre No - Danfoss Red Stars
Zápas medzi 1. a 2. tímom. Ten nám môže načrtnúť, ako by vyzeralo prípadné finále. Bude to napínavé a nejeden skalný fanúšik LFL bude zažívať nervy drásajúce stavy.
KTO PROTI KOMU: Minulý zápas skončil možno pre niekoho prekvapujúco, pre niekoho nie, víťazstvom Danfossákov. Je potrebné poznamenať, že ťahajú v súčasnosti najdlhšiu šnúru víťazstiev v lige. Na druhej strane netreba zabúdať kto a prečo vyhral ligu už 2-krát a je stále na 1. mieste v tabuľke.
VEŠTECKÁ GUĽA PREDPOVEDALA: Rozhodne sa buď až v samostatných nájazdoch alebo bude počas zápasu odpískaný nájazd pre jeden z tímov.

10:00 Zo Stredu Na Stred - Da Bum Tss
Zápas proti sebe odohrajú bieli hráči zo ZSNS proti žltým Da bum (pozn.redakcie: nehľadaj v tom rasizmus). 1.zápas medzi sebou odohrali už v 1.kole a skončil sa jednoznačne pre tím Da Bum Tss 9-3.
KTO PROTI KOMU: Tímový duch na oboch stranách, oba tímy zdobí tiež veľká bojovnosť, no oboch ich dokáže rozhodiť jeden hlúpy gól a môžu tak stratiť na koncentrácii, čo môže ovplyvniť ďalší priebeh zápasu.
VEŠTECKÁ GUĽA PREDPOVEDALA: Tím, ktorý otvorí skóre zápasu, v tomto zápase aj zvíťazí.

11:00 Da Bum Tss – Delfáci
Následne po svojom 1. zápase a chvíľke oddychu odohrajú Da Bum aj 2. zápas. O 11:00 ich čakajú Delfáci, s ktorými tento rok prehrali vysoko 12-4. Túto prehru budú chcieť Delfákom určite vrátiť.
KTO PROTI KOMU:"Delfáci majú svoju pozíciu istú, preto možno nebudú hrať tento zápas naplno" pomyslel by si nejeden fanúšik LFL. Keďže ja Delfákov poznám, viem, že to nenechajú na náhodu a budú chcieť vyhrať. Pokiaľ sa Da bum nezosypú a budú hrať tímovo, čaká nás napínavý súboj.
VEŠTECKÁ GUĽA PREDPOVEDALA: Hráčka Da bum na niekoho kričí. Buď na zapisovateľov, aby jej zapísali bod, alebo na rozhodcu, lebo jej neuznal gól. Už zajtra o 11:00.

12:00 Delfáci - B4
Kolo uzavrie jedno z najväčších derby zápasov ligy. B4 dokázali Delfákov v histórii LFL poraziť zatiaľ len 3-krát, no posledná výhra musela Delfákov zabolieť (10:3). Delfáci sa budú určite chcieť za tento zápas pomstiť. Preto možno aj v zápase o "nič" sa bude hrať o všetko.
KTO PROTI KOMU: Čerstvo odohratý zápas budú Delfáci cítiť v nohách. Na druhej strane B4 sa veľakrát rozbiehajú pomalšie a udrú až keď je neskoro. Sme zvedaví, ako derby skončí.
VEŠTECKÁ GUĽA PREDPOVEDALA: Obranca Bešina rozhodol zápas. Dal víťazný gól? Spravil v obrane chybu, ktorá viedla k rozhodnutiu a k víťazstvu Delfákov? Uvidíme zajtra na poslednom zápase posledného kola základnej časti LFL 2016/2017.

Aj keď je už o play-off rozhodnuté, čakajú nás zaujímavé zápasy, pri ktorých si netrúfame odhadnúť výsledok. Dokonca aj veštecká guľa zmätkovala. Preto sa príďte pozrieť a podporiť svoj tím! Tešíme sa na vás už zajtra 25.2 v telocvični na Katolíckej spojenej škole sv. Vincenta de Paul v Leviciach Hello

<24.2.2017>Roman K.
created by Romy ..:: 2017 ::..