PREVIEW 7.KOLA 2016/2017

Banner 7. kolo 16/17

Je to už nejaká doba od mojej poslednej predikcie. Hoci mi naposledy nevyšiel žiaden tip, pokúsim sa o to zas. Tentoraz sa nebudem pokúšať tipovať presný výsledok.

Danfoss Red Stars - Dobre No Môj tip: 2
Aj keď nováčik ťahá šnúru 5 výhier v rade, keď si poradil aj s obhajcami titulu, tentoraz to vidím na výhru dvojnásobného majstra. Červené Hviezdy ešte na Dobre No nedozreli. Ich čas ale príde už čoskoro. Možno ich uvidíme žiariť v tohtoročnom finále.

Zo Stredu Na Stred - FBC 44 Bohovia Môj tip: 2
Teda len za predpokladu, že sa hostia dostavia, pretože to je v tomto zápase jediný otáznik. ZSNS síce predvádzajú sympatické výkony a hrajú predovšetkým čisto, no nedokážu udržať tempo so súpermi celý zápas a majú najslabší útok v lige, čo je proti FBC značná nevýhoda

Zlomené Hokejky - Danfoss Red Stars Môj tip: 2
V tomto zápase sa stretne najslabšia obrana v lige proti jednému z najkvalitnejších útokov a to rozhodne. V prvom vzájomnom zápase bolo vymaľované už po piatich minútach zápasu a ak si Hokejky nedajú väčší pozor, tentoraz môžu odísť s ešte vyšším debaklom.

B4 - FBC 44 Bohovia Môj tip: 1X
Bude to vyrovnaný zápas s pravdepodobnejším víťazom na domácej strane. Bohovia sa netrápia zbytočným bránením, skôr sa snažia nasúkať súperom viacej gólov ako dostanú. Táto taktika ale proti takému útoku, akým disponujú B4 proste nemusí vyjsť.

Zlomené Hokejky - Da Bum Tss Môj tip: 1
Aj tento zápas bude vyrovnaný a určite v ňom ani jeden tím nie je favoritom. Bude záležať na viacerých faktoroch. Ak by vyhrali Hokejky, bolo by to prvýkrát, čo by vyhral jeden z týchto tímov oba vzájomné zápasy v jednej sezóne.

B4 - Delfáci Môj tip: 2
V repríze minuloročného semifinále play-off budú jednoznačne favoritmi obhajcovia titulu. Aj keď sú hostia tento rok oslabení a B4 majú o dosť lepšie skóre, v drvivej väčšine vzájomných zápasov oslavovali práve belasí.

Delfáci - Da Bum Tss Môj tip: 2
A prečo nie? Nech je prča.

<27.1.2017>Romy
created by Romy ..:: 2016 ::..