PREVIEW 8. KOLA 2016/2017

Banner 8. kolo 16/17

Prídi sa aj TY pozrieť na zajtrajšie kolo LFL! Po minulotýždňovom mimoriadnom stretnutí zástupcov tímov LFL musíme skonštatovať, že naša liga stratila jedného člena. Tím FBC 44 Bohovia bol po viacnásobných kontumáciách vylúčený a všetky jeho zápasy boli anulované. Ale teraz radostnejšie správy. Po dvoch týždňoch sa bude konať ďalšie kolo LFL. Síce je už s najväčšou pravdepodobnosťou určené, ktoré tímy sa zmestia do play-off, čakajú nás aj tak pekne súboje.

Ráno otvoria kolo tímy Delfáci a Zo stredu na stred. Ak chcú Delfáci uvažovať o lepšom ako 4. umiestnení, musia všetky svoje zápasy vyhrať. Zajtra ich čaká prvá prekážka, momentálne posledný tím ligy ZSNS.
KTO PROTI KOMU: ofenzíva ZSNS je z hľadiska počtu gólov najslabšia v lige. Naopak delfácke duo Palonder ml. a Kollár si drží vysoké miesta v tabuľkách produktivity. Podarí sa im nastrieľať opäť veľa gólov alebo nás čaká prekvapenie v podaní ZSNS? Uvidíme zajtra o 8:00.

Ďalší zápas odohrajú proti sebe tímy B4 a Zlomené Hokejky. Zápasy týchto tímov vyznievajú väčšinou v prospech B4, ale neraz sme boli svedkami prekvapenia. Ak chcú hráči tímu B4 mať istotu, že neskončia štvrtí, musia vyhrať.
KTO PROTI KOMU: B4 sa túto sezónu môžu spoľahnúť najmä na Mateja Kvočku, ktorému v útoku výborne sekunduje Marek Marko a v bráne ich drží Nitriansky. Na druhej strane sa hokejky môžu spoľahnúť na duo Patayovcov s Romanom Macíkom v bráne. Ten ale s najväčšou pravdepodobnosťou neodohrá zajtrajší turnaj, tak uvidíme čo môžeme čakať.

Na zápas o 10:00 nastúpia na palubovku Danfoss Red Stars a Da bum tss. Danfosáci sa postarali zatiaľ o príjemné oživenie ligy a v minulom kole dokázali poraziť dvojnásobných majstrov. Svojou hrou a ofenzívnou kanonádou porazili už všetky tímy LFL. Zajtra majú možnosť pridať ďalšie víťazstvo.
KTO PROTI KOMU: Keď si pozrieme prvú 5 hráčov v bodovaní, uvidíme tam až dvoch hráčov Danfossu. Toto útočné duo bolo v posledných zápasoch podporené aj zvyškom kolektívu a predvádzajú momentálne najlepší florbal. Proti nim sa postavia žltí Da bumáci, ktorí ale žiaľ podávajú tento rok nevyrovnané výkony. Budeme svedkami ďalšieho jednoznačného zápasu od červených hviezd? Uvidíme, možno motyka vystrelí.

Hneď po svojom 1. zápase odohrajú Danfoss aj svoj 2. zápas. O 11:00 budú čeliť tímu ZSNS. V tomto zápase nastúpi najlepšia ofenzíva posledných kôl proti najslabšej. ZSNS by určite radi získali skalp druhého tímu ligy.
KTO PROTI KOMU: Ako už bolo spomenuté, stretnú sa dva protiklady. Keď sa pozrieme na bodovanie hráčov ZSNS, nenájdeme tam nikoho, kto dal viac ako 10 bodov. Za to u hráčov Red stars ich je niekoľko. Prebudí sa u niekoho zo ZSNS inštinkt zabijaka alebo si spraví niekto z Red stars dostatočný náskok a stane sa kráľom strelcov? Uvidíme zajtra o 11:00.

Na posledný zápas nastúpia lídri tabuľky proti žltým Da bum tss. Da bum s Dobre no ešte nikdy nevyhrali a takisto ich nedokázali poriadne potrápiť. Tento zápas nám uzavrie kolo. Netradične už o 12:00.
KTO PROTI KOMU: O ofenzíve tímu Dobre no netreba polemizovať. Nastrieľali najviac gólov a takisto ich aj najmenej inkasovali. Po prehre z posledného kola sa určite spamätali a budú chcieť vyhrať aj teraz. Da bum už dokázali neraz potrápiť favoritov. Ináč to nemusí byť ani zajtra. Ako to skončí? Príďte sa pozrieť sami o 12:00.

ZHRNUTIE: Čakajú nás na pohľad jednoznačné zápasy. No liga sa vyrovnala a určite sa bude na čo pozerať. Príďte podporiť svoj tím a strávte sobotu pri florbale. Tešíme sa na vás Hello

<10.2.2017>Roman K.
created by Romy ..:: 2017 ::..